Mekanizmi i promocionit

Bli pelenat Pampers

Bli pelenat Pampers Active Baby, Pants dhe Premium Care me vlerë minimale 700 lekë në supermarkete apo pikat e ndryshme të shitjes në Shqipëri.

Ruaj kuponin tatimor dhe regjistrohu online

Dërgo një foto të kuponit tatimor në faqen "Luaj Tani".

Dhuratat e Promocionit

100 gift certificate Okaidi-Prenatal

Fito një nga 100 gift certificate Okaidi-Prenatal me vlerë 10,000 lekë (të reja) që do shpërndahen gjatë promocionit.